SCM Zalău, curățenie de vară! Au plecat 9 jucători

M

SCM Zalău a decis să schimse despartă de un număr semnificativ de jucători, ceea ce înseamnă că își dorește să schimbe radical lotul pentru sezonul următor.

Recent SCM Zalău a numit și un nou antrenor principal, în numele lui Cristian Lupuț. Formația Zalăului a renunțat, până acum, la nouă fotbaliști.

Printre grupul de jucători plecați de la SCM Zalău se află: Ionuț Ilieș (17 ani, se întoarce la ”U” Cluj, de unde era împrumutat), Adrian Micaș (23 de ani), Alexandru Gudea (25 de ani), Vlad Motroc (23 de ani), Bogdan Șandru (32 de ani), Alexandru Sorian (31 de ani), Andrei Hațiegan (24 de ani), Mihai Forna (21 de ani) și Răzvan Dulap (26 de ani).

De departe, cel mai important jucător de care s-a despărțit SCM Zalău este Bogdan Șandru, fundaș central cu foarte multă experiență și care putea fi, în mod cert, un punct fix în defensiva lui Cristian Lupuț în sezonul de Liga 3 care vine.

Șandru a ajuns la Zalău în februarie, plecat de la Dunărea Călărași din cauza problemelor financiare de acolo. În trecut, Șandru a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, Pandurii, ”U” Cluj sau CSMS Iași.

Cristian Lupuţ își conturează stafful tehnic astfel că și-a ales și ”secundul”. Claudiu Cornaci a venit să îl ajute pe Lupuț, cei doi fiind colegi în perioada în care erau jucători, la Olimpia Satu Mare.

SCM Zalău, în play-out-ul Seriei 10 din Liga 3, a terminat pe primul loc, cu 47 de puncte, cu șapte puncte peste următoarea clasată, locul 2, CSM Satu Mare. În ultima rundă SCM Zalău a întâlnit Progresul Şomcuta Mare, locul 5 cu 23 de puncte, de care a trecut la scor, 5-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *