SCM Zalău pierde pe teren propriu cu Șomcuta Mare

FOTBAL LIGA A III-A. Sâmbătă, 30 octombrie 2021, pe Stadionul Municipal din Zalău, în primul meci din retur, meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii a III-a la fotbal, SCM Zalău a pierdut, cu 1-2 (1-0), cu Progresul Șomcuta Mare, maramureșenii furnizând una dintre suprizele Seriei a 10-a.

Veniți în Sălaj din postura de echipă clasată pe locul 8 la sfârșitul turului și de snopită în tur de SCM Zalău, pe teren propriu, cu 1-8 (0-3), Progresul a făcut o repriză secundă perfectă, reușind să întoarcă rezultatul consemnat pe tabela de marcaj după primele 45 de minute.

Antrenorul Dănuţ Sabou a început partida cu următorul 11: Miholca – Negreanu, Bud, Lang, Tarţa, Secui, Parnău, Piroşka, Lihet, Batin (cpt.), Buşică.

Prima repriză a fost dominată de gazde, în pofida celor câteva atacuri ale oaspeților, o dominare concretizată prin golul involuntar marcat de Cosmin Meşter (care a centrat de la 25 de metri, iar Mihai Miholca și-a scăpat balonul în proprie poartă), dar și cu multe alte ocazii de gol (Berci – min. 18, șut de la distanță scos în corner de Miholca -, Romaric și Dulap).

De la cabine, maramureșenii au ieșit mai motivați și după doar 3 minute au reușit egalarea, veteranul Paul Batin interceptând și pasând lateral, în fața porții, pentru Gabriel Borode, care a marcat pentru 1-1. Zălăuanii s-au aruncat în atac, dar hotic, fără să-și creeze vreo ocazie clară, fapt speculat de experimentatul Paul Batin, cel care a tras semnalul de alarmă printr-o lovitură liberă de la 30 de metri, iar în min. 87 a dat gazdelor lovitura fatală, în urma unui contraatac prin care a marcat victoria șomcutenilor.

SCM Zalău – Progresul Şomcuta Mare: 1-2 (1-0), au marcat Cosmin Meşter (min. 27) / Gabriel Borode (min. 48), Paul Batin (min. 87). În urma victoriei, Progresul rămâne pe locul 8 în serie, dar cumulează 9 puncte și se apropie de zona mai sigură pentru menținerea în Liga a III-a. În etapa următoare, Progresul joacă acasă, la Șomcuta Mare, cu vecina de suferință, Sportul Șimleu Silvaniei (echipă clasată pe locul 7).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.