Secretarul de stat Bogdan Ilea a participat la Congresul Avocaților 2022

M

Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România (UNBR) a organizat Congresului Avocaților 2022 în perioada 17-18 iunie, la Hotel Intercontinental București. Decizia a fost luată pe 11-12 martie, în urma propunerii Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Potrivit hotărârii Consiliului UNBR, Congresul avocaților va dezbate tema „Avocatura azi. Tendințe și perspective”.

Înaintea congresului au avut loc ședințele Comisiei Permanente și ale Consiliului UNBR, pe 15-16 iunie 2022. Toate aspectele legate de organizarea Congresului Avocaților au fost rezolvate de către Comisia Permanentă, se arată în hotărârea Consiliului UNBR.

Printre cei care au participat la eveniment sunt ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, procurorul general al României, Gabriel Scutea, dar și secretarul de stat Bogdan Ilea, un avocat sălăjean de succes, care înainte de a prelua mandatul la Ministerul Justiției a condus Baroul Sălaj.

„Astăzi, la invitația Uniunii Naționale a Barourilor România, am participat la Congresul Avocaților. Înaintea începerii Congresului, Ministrul Justiției, Procurorul General și Președintele UNBR au semnat noul Protocol privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaților pentru serviciile de asistență juridică.
A fost un efort conjugat, al celor trei insituții pe durata mai multor întâlniri tehnice, sens în care, în calitate de coordonator al echipei Ministerului Justiției, din care au mai făcut parte reprezentanți ai Direcției Elaborare Acte Normative, Direcției Economice și ai Direcției de Drept Internațional și Cooperare Judiciară, se cuvine să mulțumesc tuturor celor implicați pentru munca depusă”, transmite secretarul de stat av. Bogdan Ilea. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *