Primăria Comunei Românași a demarat lucrările la terenul sintetic și modernizarea drumurilor agricole

M

Primăria Comunei Românași este condusă de primarul liberal Buda Ioan, unul dintre cei mai performanți edili din județul Sălaj care se poate mândri cu rezultate notabile în ceea ce privește proiectele de investiții.

Comuna Românași este printre puținele comune din Sălaj care se poate lăuda că a finalizat construirea de capele mortuare în fiecare localitate, are drumurile asfaltate în mare parte, unități de învățământ reabilitate și moderne dotate la standarde europene, rețea de canalizare, dispensar medical modern și multe alte obiective realizate. 


În tot acest timp primarul Buda Ioan a depus mai multe cereri de finanțare pentru proiecte noi pe Programul Anghel Saligny – pentru extinderea rețelei de canalizare în localitatea Ciumărna și un alt proiect pentru construirea unui pod peste Valea Agrijului în localitatea Românași. Conducerea Primăriei Românași urmărește și alte surse de finanțare fonduri europene, PNRR, etc.


Primăria Comunei Românași continuă seria lucrărilor de investiții, astfel că zilele acestea au fost demarate lucrări de modernizare a drumurilor forestiere și agrigole în lugime de doi kilometri. Tot în această perioadă administrația locală a dat startul lucrărilor de construire a unui teren de sport cu gazon sintetic care este amenajat în incinta Școlii Gimnaziale nr. 1.

In vederea asigurării accesului la terenurile agricole și forestiere Primăria Comunei Românași a început lucrările de amenajare a drumului Văii Seci din localitatea Românași. Lucrările constau în defrișarea și lărgirea drumului, precum și nivelarea cu buldozer pe o distanță de 2 kilometri.

„Dorim să sprijinim cetățenii și fermierii din comună, astfel că vom continua să modernizăm drumurile agricole și cele forestiere pentru a oferi un acces cât mai facil la terenurile agricole și spre pădure”, spune primarul Buda Ioan. 

Primăria Comunei Românași a demarat lucrările la obiectivul: Construire Teren de sport -cu gazon sintetic și nocturnă în localitatea Românași, amplasat în incinta Școlii Gimnaziale nr. 1.

„Prin această investiție se urmărește ca desfășurarea activităților sportive și recreeative atât al elevilor cât și al personelor interesate din comună, să se facă în condiții optime de siguranță și confort”, transmite primarul Buda Ioan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *