Senatorul USR Bob Virgil a luat la pas județul pentru a identifica soluții la problemele sălăjenilor

Unul dintre cei mai noi politicieni sălăjeni intrați în „politica mare” este senatorul USR Sălaj, Bob Virgil, originar din Șimleu Silvaniei și de profesie jurist.

Imediat după ce a preluat mandatul de senator, Bob Virgil a devenit un parlamentar activ, atât la Capitală, cât și în teritoriu. Dacă cei mai mulți dintre politicieni sunt prin vacanțe în această perioadă, senatorul Bob Virgil și-a propus ca în vacanța parlamentară să petreacă cât mai mult timp în mijlocul sălăjenilor, organizează audiențe și face vizite în județ, acolo unde este chemat pentru a da soluții la problemele cu care se confruntă comunitatea.

„Proprietatea asupra terenurilor, un necaz omniprezent. Tot în spiritul acțiunilor de luare a pulsului și problemelor cu care se confruntă sălăjenii, am avut ieri (nr. – 19 iulie) o întrevedere cu consilierul local USR din Treznea, Lucaciu Lucian. Problemele cu care se confruntă … și sălăjenii, legate de fondul funciar, sunt încă din păcate rezolvabile doar prin instanțe, legislația este stufoasă și greoaie, funcționarii primăriilor de multe ori sunt nepregătiți să o pună în aplicare sau chiar răuvoitori, ori cu interese contrare.
În cadrul programului de lucru de la cabinet am avut discuții cu colegul Lucaciu Lucian, căruia sper că i-am oferit o soluție”, transmite senatorul USR, Bob Virgil.
„Mi-am propus ca în intervalul dintre cele două sesiuni parlamentare ale acestui an să fac multe deplasări în teritoriu, pentru a lua pulsul comunităților sălăjene.
Consider că e cel mai bun mod de a afla, și a discuta la fața locului, problemele cu care oamenii se confruntă. De la lipsa infrastructurii și a utilităților, la probleme administrative create de viduri legislative sau de legi prost făcute, care necesită modificări substanțiale.
Ca răspuns la invitația consilierului local Augustin Birtaș, care a fost foarte aproape de a deveni primarul comunei la ultimele alegeri, am început cu estul județului, cu Poiana Blenchii unde am discutat cu cetățeni și cu funcționari ai primăriei diferite probleme administrative pe care le întâlnesc zi de zi, majoritare fiind cele de fond funciar și de asistență socială.
Este o localitate unde avem doi consilieri USR, oameni dornici de a face lucruri bune pentru comunitatea lor.
Mi-au prezentat zona, mai ales Cheile Babei care are un real potențial turistic, iar eu îi asigur de tot suportul meu în legislativ”, transmite senatorul USR, Bob Virgil. 

În lunile de pauză dintre sesiunile parlamentare, Iulie și August 2022, Biroul Parlamentar senator Bob Virgil Marius este deschis pentru audiențe astfel:

Luni – Miercuri între orele 11:00 – 15:00
Sau telefonic 0790101382
Adresa Birou Parlamentar: Zalău, strada Parcului, nr.4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *