Senatorul USR Cosmin Viașu acordă sprijin primarilor de pe Valea Someșului

În weekend-ul trecut, mai exact în a doua parte a zilei de duminică, membrii USR, alături de senatorul Cosmin Cristian Viașu si cei doi consilieri județeni USR Sălaj – Ardelean Cosmin și Nicolae Olar, au fost prezenți la o întâlnire cu o parte din aleșii locali din zona Văii Someșului.

Aceștia au prezentat problemele cu care se confruntă comunitățile locale pentru a încerca să fie găsite soluții în vederea rezolvării acestora. Printre principalele probleme identificate, se regăsesc infrastructura rutieră, lipsa alimentării cu apă, gaz sau lipsa canalizării.

De asemenea un alt punct dezbătut a fost înființarea unor centre regionale în vederea accesării fondurilor europene. Scopul principal al unor astfel de centre, este sprijinirea cetățenilor care doresc să acceseze fonduri europene.

ℹ În perioada următoare conducerea USR Sălaj va continua alături de colegii din partid vor continua deplasările în teritoriu pentru a afla problemele cetățenilor din județ❗

↗️ Liderii USR, în frunte cu senatorul Cosmin Viașu promit că vor încerca să găsească soluții pentru problemele identificate la nivelul județului Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *