Senatorul USR, Cosmin Viaşu, despre noua alianță PSD PNL UDMR si minoritati

Până în ultima clipă, noi, USR, am susținut refacerea coaliției de centru-dreapta, cu PNL, UDMR și Grupul minorităților. O coaliție care garanta reforme,stabilitate și responsabilitate. Lucruri de care România are nevoie în aceste momente de criză politică, sanitară și energetică.

Se pare că liberalii, urmașii politici ai lui Brătianu, au ales să se alieze cu PSD. Da, pare o glumă proastă, însă nu este. Pentru că, cu USR nu se poate fura. Pentru că USR nu este de acord cu PNDL-ul prin care se dau miliarde de lei baronilor locali, fără un control real al proiectelor și a cheltuirii banilor, în loc să meargă către spitale și alte priorități reale.

Au ales să se alieze cu PSD-ul care de 31 de ani obstrucționează dezvoltarea și modernizarea României în toate domeniile cheie: sănătate, educație, justiție și administrație publică.

PSD-ul care politizează funcțiile peste tot în sistemul bugetar, de la director la portar.
Care a făcut zeci de mii de români să iasă în stradă împotriva guvernului Grindeanu când dădea noaptea OUG 13 să-l salveze pe Dragnea, mutilând legile justiției. Același Grindeanu care acum este președinte interimar al Camerei Deputaților…
Tristă întoarcere a României în 2012, la USL.

După o campanie în care au câștigat pentru că erau împotriva PSD-ului pe care îl numeau răul cel mai mare
au aleși să-și trădeze electoratul.

Noi devenim acum, fără să ne dorim asta, principalul partid de opoziție care nu va vota un guvern USL însă va vota toate legile care pot aduce reformă și progres în România.

Senator USR Salaj, Cosmin Cristian Viasu 

One thought on “Senatorul USR, Cosmin Viaşu, despre noua alianță PSD PNL UDMR si minoritati

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *