SONDAJ: Vezi cel mai activ parlamentar / europarlamentar sălăjean în anul 2021

Ionuț Pop, liderul Grupului de pe Facebook – UNIȚI PENTRU SĂLAJ  (care unește mii de sălăjeni din tot județul), a realizat săptămâna aceasta un nou sondaj pentru a cunoaște cel mai activ parlamentar / europarlamentar din județul Sălaj în anul 2021.

În cadrul sondajului au fost incluși toți cei 11 parlamentarii / europarlamentarii sălăjeni începând cu Lucian Bode PNL, Florian Neaga PSD, Seres Denes UDMR, Alin Prunean USR-PLUS, Irina Kovacs UDMR, Cristian Terhes europarlamentar PNTCD, Liviu Balint PNL, Cosmin Viașu USR, Daniel Buda europarlamentar PNL, Dacian Cioloș europarlamentar USR, Corina Crețu europarlamentar ProRomânia.

La acest sondaj au votat peste 600 de persoane, fiind distribuit pe rețelele de socialziare de peste 140 de ori și a fost vizualizat de peste 40.000 de persoane (impact).

Lista de mai jos reprezintă parlamentarii / europarlamentarii județului Sălaj votați în cadrul sondajului realizat de Grupul de pe Facebook – UNIȚI PENTRU SĂLAJ.

Cine considerați că a fost cel mai activ parlamentar / europarlamentar sălăjean în anul 2021? În cadrul sondajului au votat 620 de persoane.

1 Florian Neaga deputat PSD – 286 voturi

2 Cristian Terheș – europarlamentar PNȚCD – 244 voturi

3 Lucian Bode – deputat PNL – 47 voturi

4 Dacian Cioloș – europarlamentar USR-PLUS – 13 voturi

5 Cosmin Viașu – senator USR-PLUS – 8 voturi

6 Alin Prunean – deputat USR-PLUS – 7 voturi

7 Liviu Balint – deputat PNL – 6 voturi

8 Daniel Buda – europarlamentar PNL – 4 voturi

9  Seres Denes – deputat UDMR – 2 voturi

10 Corina Crețu – europarlamentar ProRomânia – 2 voturi

11 Irina Kovacs – senator UDMR – 1 vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *