Șoselele din Sălaj pline de șoferi băuți sau fără permis. Poliția a deschis mai multe dosare penale

Polițiștii sălăjeni au fost la datorie și în acest sfârșit de săptămână, 16-18 iulie a.c., astfel aceștia au constatat mai multe infracțiuni la regimul rutier

Vineri, 16 iulie a.c., polițiștii Biroului Ordine Publică Zalău au oprit în trafic, pe strada Porolissum, din municipiul Zalău, un autoturism, condus de un bărbat, din comuna Sălățig.

La verificările efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio o categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Jibou au depistat în trafic, în orașul Jibou, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani.

Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i s-au prelevat mostre bilogice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

La data de 18 iulie a.c., polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Jibou au identificat în trafic, pe Drumul Comunal, din localitatea  Bezded, comuna Gârbou, un moped, condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din comuna Gârbou.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că mopedul era neînmatriculat.

De asemenea, testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că, tânărul consumase băuturi alcoolice, respectiv avea 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Tot la data de 18 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Zalău au oprit în trafic, pe strada Lupului, din municipiul Zalău,un autoturism, condus de un tânăr, de 24 de ani, din comuna Crișeni, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i s-au prelevat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei și s-a întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *