Subprefectul Florin Florian prezent la Festivalul Dansului și Cântecului Codrenesc de la Cehu Silvaniei

M

Subprefectul Florin Florian a fost prezent la Festivalul Internațional al. Dansului și Cântecului Codrenesc” ediția a 23-a, organizat cu sprijinul Primăriei Orașului Cehu Silvaniei.

Din partea oficialităţilor la eveniment au participat primarul orașului Ervin Balint, viceprimarul Blidar  Nelu și deputatul PNL Liviu-Ioan Balint.

„Mari nume ale folclorului românesc, pe acorduri de cântece patriotice și cântece specifice #Ținutului_Codrenilor, au făcut casă bună pe scena din Cehu Silvaniei.

   Este a 23-a ediție în care Festivalul Internațional al Dansului și Cântecului Codrenesc reușește să încânte inimile publicului, fiind sărbătoarea diversității, a patrimoniului material și imaterial al Țării Codrului, a bucuriei și a dragostei față de moștenirea străbună.

Felicit organizatorii și apreciez modul în care au reușit să crească an de an acest Festival, să aducă în Sălaj nume mari ale folclorului românesc și internațional!

 🇷🇴 Moștenirea etno-culturală a Țării Codrului, prin eforturi susținute, va dăinui peste ani!”, transmite subprefectul Florin Florian. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *