Tinerii liberali s-au alăturat campaniei „Donează o sanșă la viața”!

✅Mai mulți tineri din cadrul Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal Sălaj au fost prezenți vineri la Centrul de Transfuzii Zalău pentru a dona sânge. Prin această acțiune, tinerii liberali și-au dorit să își arate solidaritatea față de semeni, dar și să motiveze cât mai multe persoane să devină donatori, mai ales în condițiile în care unele spitale sunt nevoite să amâne operații din cauza lipsei de sânge.

✅Acțiunea s-a dorit a fi și una caritabilă. Toate bonurile valorice primite de participanți ca și donatori de sânge vor fi folosite la următoarea acțiune caritabilă pe care o pregătesc tinerii din TNL Sălaj în preajma sărbătorilor de iarnă. Mai precis, suma strânsă va merge sub formă de bunuri sau produse alimentare către mai multe familii din județ care întâmpină dificultăți financiare.

✅Directorul Centrului de Transfuzii Zalău, Cristina Ilieș, s-a aratăt încântată de prezența tinerilor și le-a transmis acestora că îi așteaptă și în alte dăți, având în vedere cererea mare de sânge din partea unităților spitalicești nu doar din Sălaj, cât și din alte județe din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *