UDMR Sălaj, partidul cu cea mai bună reprezentare în politica de vârf

UDMR Sălaj este un partid tot mai puternic și crește de la an la an. În ultimele alegeri, partidul condus de parlamentarul Seres Denes a câștigat tot ce se putea.

La alegerile locale UDMR și-a crescut atât numărul de primari, cât și numărul de consilieri locali, iar la Consiliul Judeţean și-a menținut puterea prin funcția de vicepreședinte fotoliu ocupat de Robert Szilágyi.

La Municipiul Zalău UDMR și-a păstrat funcția de viceprimar prin Nicolae Fazakas.

La alegerile parlamentare UDMR a făcut o figură frumoasă, reușind să obțină două locuri în Parlamentul României și să dea prima femeie parlamentar din Sălaj, Irina Kovacs – singura femeie senator din UDMR.

„Cireașa de pe tort” a venit zilele trecute când UDMR a obținut în urma negocierilor funcția de prefect al județului Sălaj, poziție pe care a mai avut-o prin 2012.

Și ca să fie tabloul perfect, UDMR Sălaj a promovat o tânără politician la vârful administrației. Anna Bogya la doar 33 de ani, a fost numită pe 4 februarie secretar de stat în cadrul cabinetului vice-premierului Kelemen Hunnor.

Anna este președinte executiv al Organizației de femei. Este soția fostului primar din Crasna și în septembrie 2020 a fost aleasă consilier județean.

Locul lăsat liber de Anna va fi ocupat tot de un tânărul, Cristian Dobrai care la 24 de ani a absolvit o facultate, are un master în administrație și urmează a doua facultate fiind student la drept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *