SCM Zalău încheie cu bine stagiul de pregătire de la Felix

Duminică, 7 februarie, SCM Zalău şi-a încheiat stagiul de pregătire desfăşurat la Băile Felix. Echipa noastră a beneficiat de condiții bune de pregătire, efectuând zilnic câte două antrenamente.

Pe perioada cantonamentului, SCM Zalău a susţinut şi un joc de verificare cu Universitatea Cluj, duel câștigat cu 2-1 de zălăuani.

Marius Pașca, antrenor SCM Zalău:”A fost un cantonament în care am beneficiat de condiții bune de pregătire. A fost o perioadă în care am pus accentul pe pregătirea fizică, dar băieții au răspuns bine la efort. Urmează o perioadă în care vom pune accentul pe pregătirea tehnico-tactică și vom îmbunătăți și relațiile de joc. Este o perioadă cu un volum mare de muncă, dar sper ca totuși jucătorii să fie apți și să nu acuze probleme grave de sănătate”.

Doi jucători, Alin Mutu și Florinel Pop, au acuzat uşoare #problemedesănătate şi au părăsit cantonamentul cu 2 zile mai devreme, pentru a urma un tratament, dar ei vor reveni în circuit în zilele următoare. SCM Zalău va susţine sâmbătă un nou amical, cu Progresul Şomcuta Mare, ora şi locul urmând a fi stabilite în zilele următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *