Un bărbat din Cehu Silvaniei reținut pentru tentativă de omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj au dispus reținerea pentru 24 de ore a inculpatului M.I. pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Mai mult, procurorii au sesizat Tribunalul Sălaj cu propunere de arestare preventivă.

În sarcina inculpatului M. I. s-a reținut faptul că în data de 9 mai în timp ce se afla în propria locuință din Cehu Silvaniei pe fondul consumului de alcool i-a aplicat victimei D. A. aflată la domiciliul inculpatului, mai multe lovituri cu toporul în zona capului și a membrelor superioare. În urma leziunilor suferite persoana vătămată D .A. a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Zalău în vederea acordării de îngrijiri medicale.

La data de 9 mai PT Sălaj a dispus reținerea inculpatului pentru 24 de ore, iar la data de 10 mai dosarul a fost înaintat judecătorului de drepturi și libertăți de la Tribunalul Sălaj cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea lămurii tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale.

Precizăm faptul că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală,a vând ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

2 thoughts on “Un bărbat din Cehu Silvaniei reținut pentru tentativă de omor

  1. Cu omul aceasta imi este vecin la vie om cum se cade dupa moarta sotiei sa schimbat multe lucruri cum era singur consumea mai mult alcool dar avea doi vecin care profitea de acest caz am avut ocazia sa vad pe vecin care mergeau acasa in patru picioare vecini profitat ca are bani si mergeau la el la bautura si eu cred ca vecini a incercat si alte lucruri nu de geba a facut asa ceva Sa stiti ca dansu fost director la o firma din Baia Mare firma poate da mai multe detali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *