Un bărbat din Zalău a sunat la 112 și a anunțat Poliția că a fost victima unui viol

Poliția Sălaj confirmă informațiile Monitorul de Sălaj cu privire la faptul că o persoană din Sălaj a fost victima unui viol.

IPJ Sălaj spune că ieri noapte, o persoană de sex masculin a anunțat prin apel la 112 că a fost victima unui viol. Poliția a deschis dosar penal și continuă cercetările sub coordonarea unu procuror de la PJ Zalău.

Surse apropiate anchetei ne-au transmis că ar fi vorba de faptul că un bărbat ar fi violat un alt bărbat în timp ce se afla în locuința a presupusului autor situată în Zalău.

„La data de 12 aprilie a.c., ora 6.15, o persoană de sex masculin a sesizat Poliția, prin apelul de urgență 112, despre faptul că, în noaptea de 11 spre 12 aprilie a.c., a fost victima unei infracțiuni de viol.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de viol și continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu.

Cercetările în dosar se efectuează sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău”, au transmis reprezentanții IPJ Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *