Un nou parc de joacă în Zalău, pe strada Oborului, realizat cu fonduri europene

Primăria municipiului Zalău realizează în prezent lucrări la construirea unui parc de joacă pentru copii pe strada Oborului prin proiectul de investiții “Amenajare de spatii verzi pe imobile abandonate sau degradate din Municipiul Zalau – etapa I – str. Oborului”.
Finanţarea lucrărilor este asigurată de către MLPDA, în cadrul REGIO – PROGRAMULUI OPERAŢIONAL REGIONAL 2014-2020, Axa prioritară 4 — Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, Prioritatea de investiţii 4.2 — Realizarea de acţiuni destinate îmbunătăţirii mediului urban, revitalizării oraşelor, regenerăriişi decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului şi promovării măsurilor de reducere a zgomotului. Sursele definanţare sunt Fondul European pentru Dezvoltare Regională, bugetul de stat, bugetul local. Valoarea contractului este de 2.405.208,24 lei fără TVA, respectiv 2.862.197,79 lei cu TVA.
În momentul de față, constructorul mai are de realizat un zid de sprijin, montarea mobilierului urban, dotarea și montarea echipamentelor de joacă, înierbarea spațiului verde. Termen final de execuție este 05.10.2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *