Vezi proiectele de hotărâre care urmează să fie dezbătute mâine în ședința CJ Sălaj

Sedința Consiliul Județean Sălaj se va desfășura miercuri, 27 octombrie, de la ora 9.00, în sala de ședințe “Dialoguri Europene” a instituției, având următoarea ordine de zi:

1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea execuţiei bugetului de funcţionare şi dezvoltare al judeţului şi al instituţiilor şi serviciilor publice subordonate Consiliului județean, la 30 septembrie 2021.

2. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului propriu al judeţului şi al instituţiilor şi serviciilor publice subordonate Consiliului judeţean, pe anul 2021.

3. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea statului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Sălaj.

4. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea statului de funcţii al Bibliotecii Județene „Ioniță Scipione Bădescu” Sălaj.

5. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind înlocuirea unui membru în Comisia pentru Protecția Copilului Sălaj.

6. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea regulamentului pentru acordarea sumelor destinate acoperirii cheltuielilor de transport şi cazare ale adoptatorului/familiei adoptatoare în vederea participării la procedura potrivirii practice cu un copil având domiciliul în alt judeţ.

7. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea tarifelor aplicabile serviciului public de salubrizare al Judeţului Sălaj.

8. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea principalilor indicatori tehnico – economici și a devizului general estimativ pentru obiectivul de investiţie „Reabilitare și modernizare DJ 108F : DN 1H – Șimleu Silvaniei – Măeriște – Șărmășag – Chieșd – lim.jud. Satu-Mare, km 0+000 – 31+055”, în vederea accesării finanțării în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”.

9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind solicitarea trecerii unor imobile din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Tineretului și Sportului, în domeniul public al Judeţului Sălaj şi administrarea Consiliului Judeţean Sălaj.

10. PROIECT DE HOTĂRÂRE pentru modificarea actului constitutiv al S.C. „Pază Obiective şi Intervenţie” S.R.L., aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Sălaj nr. 141 din 20.12.2010, cu modificările şi completările ulterioare.

11. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea acordului de parteneriat între Județul Sălaj și Comuna Buciumi pentru realizarea activităților necesare valorizării rezultatelor proiectului “Circuitul castrelor romane din Județul Sălaj.

12. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea statului de funcţii al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.

Ședința va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a Consiliului Județean https://www.facebook.com/ConsiliulJudeteanSalaj și pe site-ul https://cjsj.ro/.

!!! Accesul în sală se face în limita locurilor disponibile, cu respectarea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, pentru limitarea răspândirii infectărilor cu noul coronavirus. Astfel, vor putea participa la ședință doar persoanele care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore; prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore; se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.