VIDEO Atacantul Vlad Morar prezentat oficial de Farul Constanța. Sălăjeanul a semnat pe doi ani

M

  • Echipa de pe litoral va rămâne în pregătire la baza proprie, de la Ovidiu, până la 25 iunie, inclusive, după care, în perioada 26 iunie – 6 iulie, este programat stagiul de pregătire de la Poiana Brașov.

Farul Constanța și-a prezentat joi jucătorii achiziționați, până în prezent, pentru noul sezon, într-o conferință de presă desfășurată la baza sportivă a Academiei Hagi, de la Ovidiu.

E vorba de opt fotbaliști: Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Romario Benzar, Gabriel Torje, Kevin Doukoure, Alexandru Buzbuchi, Vlad Morar și Dragoș Nedelcu. Alături de aceștia a participat și Tiberiu Curt, vicepreședinte Farul Constanța.

După conferința de presă, Vlad Morar s-a alăturat colegilor pentru primul antrenament din perioada de pregătire.

Vlad Morar Farul a încheiat un contract cu Farul Constanța pe următorii doi ani.

„Mă bucur și eu că m-am reîntors la echipa unde am câștigat campionatul. Ne așteaptă meciuri grele. Sperăm ca la finalul campionatului să fim în play-off și să fim bucuroși. A fost un an foarte greu pentru mine, pentru că am retrogradat cu două echipe. Sunt puternic și sper să pot să trec peste asta. Pentru un jucător să retrogradezi nu este un lucru bun, frumos, wow. Mi se potrivește jocul de la Farul, lucru care s-a văzut și în perioada trecută când am marcat goluri și am reușit să câștigăm campionatul. Concureța la echipă este benefică și ne ajută să progresăm”, a declarat Vlad Morar. 

„Sper să îl depășesc pe Jefte Betancor în noul sezon la numărul de goluri”, a punctat Morar. 

Născut la Crișeni (județul Sălaj), Vlad Morar are tot 28 de ani, este atacant central, iar în carieră a mai jucat pentru Petrolul Ploiești, Universitatea Cluj, Beitar Ietusalim (Israel), Rapid București, ASA Tg. Mureș, Viitorul Constanța, Panetolikos (Grecia), FC Voluntari, UTA, Gaz Metan Mediaș și, în ultima parte a sezonului trecut, la Dinamo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *