Vizita transnațională a 9 cadre didactice, la Primăria Municipiului Zalău și Prefectura Sălaj

Un grup format din 9 cadre didactice provenite din Anglia, Spania și Italia, parteneri ai proiectului Erasmus+ în care este implicată Grădinița cu Program Prelungit “Ion Creangă” din municipiu au efectuat astăzi o vizită la Primăria Municipiului Zalău.
Având în vedere tematica proiectului – “Comunitatea locală”, conducerea grădiniței a cuprins în programul de activități o vizită la Primărie. În cadrul acesteia, secretarul general Marina Fazacaș, alături de reprezentanți ai instituției, le-au transmis cadrelor didactice un cuvânt de bun venit și le-au vorbit despre colaborarea dintre Primărie și Grădinița „Ion Creangă”, iar la final le-au prezentat galeria Primarilor din holul instituției.

Conducerea Instituţiei Prefectului Sălaj a primit, joi, vizita unui grup de profesori din Anglia, Italia şi Spania, alături de cadre didactice de la Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” Zalău, județ Sălaj, în cadrul proiectului Erasmus+ pe care unitatea de învăţământ preşcolar din municipiu îl derulează în această perioadă.

Prefectul Dari Toma, împreună cu subprefectul Adriana Sabou, au făcut, alături de oaspeţii Erasmus, un tur al clădirii, în cadrul căruia au fost prezentate aspecte din procesul de reabilitare a Palatului Administrativ.
Ulterior, prefectul Dari Toma le-a vorbit cadrelor didactice despre atribuţiile şi rolul Instituţiei Prefectului la nivel judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *