Zălăuan reținut de Poliție după ce a furat bani dintr-un imobil

La data de 8 mai a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj față de un bărbat de 26 de ani, din municipiul Zalău, cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în perioada 15 – 23 aprilie a.c., ar fi pătruns fără drept în incinta unei locuințe din municipiul Zalău, prin folosirea unei chei adevărate sau mincinoase și ar fi sustras, dintr-un dulap, 10.025 de euro și 17.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului de 26 de ani.

_Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *