Bode, nemulțumit de UEFA: A fost incorect modul în care s-a raportat atât la Generația de Aur, cât și la Guvern

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a declarat că este nemulțumit de modul în care UEFA a distribuit biletele la meciul Austria-Macedonia de Nord de la EURO 2020. Acesta a ocupat un loc în zona VIP, în vreme ce foștii jucători ai “Generației de Aur” au stat la tribuna a doua în timpul meciului.

„Sunt nemulțumit de modul în care UEFA s-a raportat la Guvernul României și acest lucru l-am transmis în ultima ședință de guvern. Am primit o invitație pe care am onorat-o fără să știu unde se află. M-am așezat pe locul unde mi s-a indicat și nu știam cine este invitat în tribuna oficială, cine este în tribuna a doua și așa mai departe”, a explicat ministrul Lucian Bode.

Ministrul de Interne a criticat UEFA pentru că organizația a transmis guvernului că are doar 2 sau 3 invitații pentru acest meci, în vreme ce executivul decontase transportul public pentru toți suporterii.

„În legătură cu modul în care s-a raportat UEFA la Guvernul României, în ultima ședință de Guvern noi am adoptat câteva măsuri la propunerea Ministerului Transporturilor, în sensul în care Guvernul și-a asumat ca obligație în organizarea Campionatului European de Fotbal, decontarea contravalorii transportului public pentru toți suporterii care vor veni la aceste meciuri. În schimb, UEFA s-a raportat la Guvern transmițându-le că au 2 sau 3 bilete pentru acest meci. În consecință, mi s-a părut incorect modul în care s-a raportat atât la Generația de Aur, cât și la Guvernul României”, a mai spus Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *