SCANDALOS! Hagi, Popescu și Munteanu au fost trimiși la tribuna a II-a, politicienii au stat la VIP

Federația Română de Fotbal a fost „pusă la zid” pentru modul în care au fost distribuite biletele de acces. Legende ale fotbalului, precum Gheorghe Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu au fost trimiși la tribuna a doua, în timp ce politicienii prezenți la stadion, printre care Ludovic Orban, Dan Barna, Anca Dragu, Nicușor Dan sau Lucian Bode, sau oficialii FRF, Răzvan Burleanu, Mihai Stoichiță, Gabriel Bodescu sau Radu Vișan, au avut locuri la tribuna oficială.


Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, transmite, însă, că nu forul prezidat de Răzvan Burleanu s-a ocupat de repartiția locurilor din stadion.

„Nu noi organizăm acest EURO, noi suntem invitați. Nu știu cum s-au împărțit aceste bilete. Și eu am vrut să cumpăr bilete, dar nu s-a putut. Nu știu cum se organizează treaba asta, nu ține de mine. Eu vreau să vă spun că am vrut să cumpăr bilete pentru prieteni și nu am putut.

Chiar dacă fac parte din Federația Română de Fotbal. Nu ne aparține această organizare. Noi am fost invitați, la fel ca Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu și cine a mai fost. Nu e vorba despre nicio greșeală, eu îmi cer scuze dacă trebuie, dar nu cred că e vorba despre nicio greșeală. Eu cred că FRF, dacă ar fi avut bilete mai bune, i-ar fi repartizat pe foștii noștri mari fotbaliști în zona VIP.

La tragerea la sorți, când nu a fost invitat Gică Hagi, Federația și-a cerut scuze. Eu cred că este un subiect care s-a încheiat.

Eu cred că acum acuzele sunt nefondate, pentru că nu știm adevărul. FRF a primit o cotă de bilete, pe care a repartizat-o. Mulți colegi din Federație n-au fost prezenți la acest meci, pentru că n-au avut bilete. Nu putem să dăm verdicte.

Făceau o bună propagandă pentru România dacă erau la tribuna oficială, dar dacă nu am primit bilete, ce să facem?”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport Special.


Gică Popescu a comentat, pentru gsp.ro, situația în care a fost pus de federație:

– Sunteți supărat pe FRF?

– Nu, v-am spus, asta e viața. Poate că la următorul Euro o să stau și eu la VIP. De fapt, sigur se va întâmpla așa. Și mai știu sigur ceva.

– Ce anume?

– Că pe oricare alt stadion de la acest Euro dacă aș fi fost invitat, aș fi primit loc la tribuna oficială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *