Candidată la președinția OFL, senatoarea Nicoleta Pauliuc a fost în campanie în Sălaj

Nicoleta Pauliuc, senator PNL, a anunţat, marţi, că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale, iar programul cu care candidează se numeşte „Pentru România, cu suflet”.

Nicoleta Pauliuc: Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia Organizaţiei Femeilor Liberale. Programul cu care candidez se numeşte „Pentru România, cu suflet”. Candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale cu sufletul deschis şi cu optimism. Aşa cum am făcut pe întreaga perioadă a carierei mele politice, vreau să fiu parte a soluţiei, vreau să construiesc, vreau să-mi folosesc priceperea şi energia pentru a urni lucrurile în direcţia bună.

Nicoleta Pauliuc în campanie la Zalău pentru sprijinul organizației OFL Sălaj

Senatorul PNL Nicoleta Pauliuc, președintele Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat, a fost prezentă sâmbătă, 4 martie, la Zalău, pentru a face cunoscut unul dintre programele sale legate de prevenția cancerului și intitulat „Femeile puternice acordă prioritate sănătății”.
Evenimentul a întrunit doamne și domnișoare din întreg județul, alăturându-se din rândul oficialităților vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj – Claudiu Bîrsan, administratorul public al județului Sălaj – Paul Maghiu, consilierul județean și președinte al OFL Sălaj – Dana Crișan și prim-vicepreședintele OFL România – Mihaela Suciu, precum și specialistul în oncologie medicală și hematologie – dr. Ancuța Sălăjan.
Senatorul Nicoleta Pauliuc a transmis, într-o prezentare plină de emoție, proiectele pe care le-a inițiat și implementat în domeniul sănătății, demarate în urma experienței sale de viață ca pacient.
La prezentare a luat cuvântul și doctorul specialist Ancuța Sălăjan, care a relatat informații din sfera de specialitate despre importanța accesării programelor medicale și recomandărilor OMS, dar și care sunt metodele de identificare precoce a cancerului.
Dana Crișan, președintele OFL Sălaj, a prezentat de asemenea proiectele derulate de organizația pe care o conduce pe linie de sănătate.
Cancerul este a doua cauză principală de deces în România, după bolile cardiovasculare, cu rate de mortalitate cu 48 la sută mai mari peste media UE. Prevenția în astfel de cazuri reprezintă astfel un rol important în depistarea și tratarea acestei afecțiuni pentru salvarea pacienților.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *