Congresul PNL Sălaj programat pe 17 iulie/ Lucian Bode candidează singur la șefia Filialei județene

Alegerile interne din PNL debuteză joi, 1 iulie cu filiala din Suceava, marcând astfel începutul celor 40 de zile de foc pentru partid, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

Evenimentul va fi marcat prin prezenta premierului Florin Cîțu, care va merge în Suceava însoțit de Rareș Bogdan, Emil Boc, Alina Gorghiu, Robert Sighartău și Lucian Bode.

Tot joi vor avea loc alegeri și la sectorul 1 din Capitală.

Până pe data de 10 august, în toate cele 41 de filiale plus Bucureștiul și sectoarele Capitalei vor fi alese noile echipe de conducere: președinți, prim-vicepreședinți și Birourile Județene. Numărul celor aleși în Birourile Județene variază între 35 și 45 de oameni.

Ei reprezintă o miză importantă, deoarece aceștia devin delegați de drept la Congresul programat pe 25 septembrie și pot înclina balanța în cursa dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban.

Congresul PNL Sălaj programat pe 17 iulie 

Congresul pentru alegerea noii conduceri a PNL Sălaj este programată pe 17 iulie la ora 16:00 când liberalii din tot județul vor fi chemați să-l voteze pentru încă un mandat de 4 ani pe Lucian Bode care probabil nu va avea contracandidat.

La fel a fost și la Congresul din 2016 când PNL-iștii sălăjeni l-au votat pe Lucian Bode care a candidat singur pentru președinția PNL Sălaj.

Vezi calendarul alegerilor interne din PNL pe județe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *