Oamenii Citadin-ului au ieșit azi masiv la cosit în Zalău, într-o acțiune de voluntariat

✅Directorul Citadin, Ioan Miclea, a mobilizat azi angajații firmei administrate de Primăria Zalău să recupereze terenul în fața naturii, care a fost foarte generoasă cu vegetația în ultimele zile și a zălăuanii au sesizat imediat.
Prin urmare, angajații din alte secții ale Citadin s-au alăturat azi voluntar echipei de cosași a firmei, după programul de lucru, și au făcut Dumbrava frumoasă, pornind de la bulevard, din față de la Value Center. Asta în timp ce echipa cosașilor de profesie a continuat programul normal în cartierul Porolissum.
✔️Ionel Ciunt, primarul Municipiului Zalău: “După această perioadă cu mai multă ploaie, cei de la Spații verzi nu reușesc să facă față realității din teren și atunci am socotit să venim în sprijinul lor și am organizat această acțiune de voluntariat. O acțiune cu angajații noștri de la Citadin care lucrează la birouri, atelierul mecanic și în alte compartimente. Este o acțiune prin care încercăm să aducem la zi tot ceea ce înseamnă întreținerea spațiilor verzi în oraș. Le mulțumesc colegilor care au înțeles și participă la această acțiune de voluntariat. În primul rând că vin în sprijinul și ajutorul colegilor lor, și mai apoi că se apropie și sărbătoarea Rusaliilor, iar orașul trebuie să arate curat și în ordine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *