Vlad Morar aduce victoria împotriva Botoșaniului cu un super gol

FC Botoșani pierde pe teren propriu cu noua promovată UTA Arad, scor final 2-3, după un eurogol și un gol marcat de Vlad Morar.

Sălăjeanul Vlad Morar a fost omul decisiv și declarat omul meciului reușind două golul din cele trei ale victoriei pentru UTA Arad, dar și o pasă de gol.

Atacantul Vlad Morar sparge gheața și reușește primele două goluri pentru echipa de la Arad, reușind unul dintre cele mai spectaculoase goluri din acest sezon.

UTA Arad a deschis scorul în minutul 4 prin Vlad Morar, după care FC Botoșani reușește să întoarcă scorul prin două lovituri de la 11 metri.

Repriza a doua a fost decisivă pentru UTA Arad, astfel că după 3 minute de la reluarea jocului UTA Arad a reușit egalarea.

Jocul se arăta închis orientat spre un egal echitabil. Surpriza apare în minutul 71, când la o lovitură liberă din apropierea cornerului Vlad Morar a surprins portarul cu un șut pe poartă direct pe colțul scurt direct în vinclul.

Prin acest gol a fost scrisă istoria acestui joc, Vlad Morar fiind declarat omul meciului aducând cele 3 puncte pentru UTA Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.