Citadin, reparații capitale pe mai multe străzi din Zalău

În ultima perioadă, Primăria Municipiului Zalău, prin Citadin, a realizat lucrări de reparații capitale privind căile circulabile și rețele edilitare. În acest context, pe strada Marin Sorescu, s-a acoperit un șanț, s-a reprofilat trama stradală și s-a așternut piată spartă împănată.
Pe străzile Decebal și Parcului s-a realizat rețea de date și deviere rețea canalizare.
Strada Pârâului a fost reabilitată prin așternere covor asfaltic și montarea rigolelor prefabricate.
Strada Industriei a fost reprofilată, în timp ce pe strada Digului s-au montat borduri și s-a asternut asfalt. Pe strada Mori s-a asternut covor asfaltic până la intersecția cu strada Freziilor, iar pe strada Mihai Eminescu s-a realizat o canalizare pluvială.
Compania Citadin a efectuat lucrări de reparații capitale și pe strada Romană unde s-au montat borduri și s-a asternut asfalt, iar în Stână, în zona caselor cu numărul 149-154, s-a asternut asfalt.
Pe strada Făget s-a construit un drum tehnologic și platformă pentru obiectivele de investisții ”Construire Bazin didactic de înot și Construire bază Sportivă Tip 1”. Spre Crișeni, Citadin a realizat o alee pietonală din pavaj în lungul străzii până la limită cu UAT Crișeni și a unei rigole pluviale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *